Snö, snö och ännu mera snö?!

Ja mamma hade helt rätt när hon sa att har man plockat bort vinter skorna och sen plockat fram vår skorna brukar man ALLTID få plocka fram vinter skorna igen! Så vad hände ? Jo jag var så illa tvungen att ta fram vinter stövlarna idag iaf..

Idag har jag tvättat så tvått korgen blev tom i typ en halv dag :P Sen var jag och Elina in till Sunne , köpte ingredienser till Thors tårta sen köpte jag påsk brev :) Som jag tänkte att jag och T, T ska måla i helgen .. Det är så mysigt när vi pysslar, målar , pusslar med mera..  Ska kolla med mamma till nästa gång dom kommer hur man blåser ägg ? Så vi kan måla dom :) DEt gjorde alltid jag och mamma till påsk.. Tänk nästa år kan Elina vara med och pyssla till påsk, lite iaf :) Var även på en trevlig fika :)

Imorgon ska jag städa av nedervåningen lite, inte för att det är jätte skitigt med damsuga och skura skadar ju inte ;) Sen på eftermiddagen ska vi åka med B till krillehöla ! Nej nu ska jag kolla BB och hoppas att Elina vaknar i pausen eller efter och ska göras iordning för natten.. Det är så underbart nu för hon har börjat skratta, det värmer så i hjärtat när man får hennes vackra leende :)

...

Jaha en vecka sedan jag skrev att jag skulle börja med LCHF, har jag gjort det? Nej! Är jag ute på pw varje dag ? Nej! Men jag var ut på en pw igår och idag har jag sko skav.. Så sjukt :S fick det av skor som jag har använt flitigt i ett år ! Så jag gjorde det jag skulle ha gjort igår, gick in i förrådet och rotade fram mina underbara pw/jogging skor.. Ja dom är underbara att springa i iaf :P Nog om det.. Allt har sin tid , right?!

Har haft mamma och pappa här på middag idag.. Sen har jag städat övervåningen och bäddat rent. Gör det varannan vecka, men jag kan tycka att det ibland blir "äckligt" efter 1½ vecka.. Men det är jag de :P
Har även kännts som om jag har bott i tvättkorgen idag, har tvättat och tvättat.. Hängde ut tvått och det blev så otroligt frächt.. Jag hoppas våren är här för att stanna ? För idag har jag plockat undan mina vinter skor och plockat fram vår skorna..

Har hunnit med att måla köket nu och det blev så bra :) Nästa projekt stolarna och bordet + köks soffan behöver lite färg :) Sen blir det skåp luckorna.. Det blir som ett nytt kök i old old stile :p

RSS 2.0