Underbara Lördag

Ja oj vad jag har sovit , och det är nog mycket tack vare öronpropparna. Jag har blivit sjukt lätt väckt , så om hundarna busar på nedervåningen så vaknar jag direkt. Men idag sov jag till halv 10 skönt :) Okej jag har varit upp på toa inatt så jag har inte sovit helt ostört :P

Igår var jag till Karlstad och hade min vän Idah ( en av dom få som faktistk finns kvar. Varför försvinner alla när man blir gravid? Jag är inte direkt ensam av att känna så. Det jobbiga är att dom man faktiskt trodde skulle finnas kvar har verkligen försvunnit.) Jaja men jag har mina gulkorn kvar <3
Iallafall vi var till karlstad och handlade lite, Vi käkade på bergvik sen åkte vi till Ikea, där blev det doft ljus, ny toa ring, blommor och amplar till dom som jag har i köket, nya dricksglas då alla typ har gått sönder p.ga flytt. Fyndade en sko hylla som man kan sitta på , hade kostat 500kr, men gav 125kr perfa :) Så den ska jag montera strax :) Sen var vi på rusta och sen stor handlade mat på Willys.. Jag kan säga att jag var helt slut efter att ha gått på hla ikea, rusta och sen willys. Det känns även idag i min kropp. Kanske är sån runda jag ska göra om jag går över tiden sen ;)

Så ja idag ska jag montera ihop skohyllan, sen ska jag väll ut på en promenad med hundarna i det väldigt fina vädret, i eftermiddag ska vi till Humletorp världens bäst pappa fyller år<3 Sen ikväll ska vi till bäck och köpa en hundbur till bilen åt hundarna, ja det är ju faktiskt förbudet att ha hundarna lösa utan vakrken nät el bilbälte. SÅ bäst är det väll och vara laglig ;)

Imorgon blir det en tur och retur tur till Stockholm, ska köra mamma och pappa dit, dom åker till Tahiland på måndag..
Så vi ska bosätta oss i Humletorp i 2 veckor, ja vi lär väll vara här hemma någon natt iallafall :)
KramPuss på er!

Ibland rinner bägaren över...

Ja ibland blir det brar för mycket, jag har inte sovit ordentligt på en vecka drygt , har haft ont el ja har ont av foglossningen OCH har nog en aningen för höga krav på mej själv.. Att jag ska orka mera fast et är bara typ 11 veckor kvar tills bebisen kommer.
Så nu måste jag sänka mitt tempo för min och bebisens skull.. Det är väll bara att acceptera att jag är gravid ;) HAha nej men det är ju inte en sjukdom som vissa verkar tro :P Och jag har ju kört på som vanligt, men ja nu börjar det bli tungt och så .. Så som sagt nu är jag hemma från praktiken och hoppas på att ja har nya krafter på Måndag..

Har suttit och kikat efter en bra 30-års present till min älskling, jag har ett förslag men vet inte ? SNälla kan inte ni som läser komma med förslag??
Igår kom min underbara älskling hem med 3 fina rosor.. Det värmer så när det är spontant och inte av en speciell anledning.. Jag älskar dej<3
Nu lagar älskling mat, lövbit, med vitlökssmör och kroketter.. Mumms*
KramPuss på er!

Tröttare än tröttast

Ja usch jag är så trött på dagarna men ändå har jag ork när jag kommer hem, konstigt men skönt.. Somnade till en stund i soffan igår och gick upp för att lägga mej, läste en stund men kunde inte somna iallafall förens runt 10.. Men men, jag har inte många veckor kvar nu ;)
Annars idag när ja kom hem så var vi ute med vovvsen en promenad och sen har jag dammsugit vilket man får göra varje dag nu med två hundar i huset..



Ska vila lite , sen laga lite mat tills mamma och pappa kommer, pappa ska hjälpa björn med att få upp skötborde på väggen i badrummet så det "skåpet" kommer ur vägen någon gång, och även dvd skåpet ska äntligen komma på plats :) Vi fick ett nytt tanke på att det vi hade innan var ett med glas runt om (vitrinskåp med alla fina glas) vilket inte känns allt för säkert med barn . Så ja nu står alla fin glas i bokhyllan tills vidare och alla dvder + spel i media möbeln som ska upp som sagt på väggen..


Maten igår blev god fast den var så jävla stark hahah jag hade i en aningen för mycket sambal olek i grädden, så jag klarade inte av att äta den haha.. JAja.. idag ska det bli kycklingfilé av något slag.. :)





KramPuss på er!

Helgen bara rusade iväg!

Ja ni helgen bara rusade iväg och jag känner mej inte ett dugg utvilad, vilket iof inte är särskilt konstigt!

Fredag: Var ner till kristinehman och sen ner till björneborg, där vi kollade på en hund som visst råkade följa med oss hem.. Hade ju även haft praktrik underdagen så ja jag var helt slut.
Lördag: Fullt ös från tidigt på morgonen till sent på kvällen, fick iallafall plugga några timmar.
Söndag: Åkte vi till exshärad och träffade K m familj.. Mysigt , fick en fin babysitter (svart), bärsele, hoppgunga. :)  Tackar !! Sen fick T och T rida vilket dom var riktigt nöjda för, sen ner med dom till Kristinehamn, sen vidare ner till Björneborg och hämtade ägar papprena på Harald (som B har så fint döpt han till.) :P Och sen hem, var hemma vid 10. Med lite sömn under helgen och fullt ös hela tiden var jag riktigt sliten..



Var hos barnmorskan i veckan som var och var då även på en glukosbelastning men det var inget *skönt :) Och magen växer som den ska :) Fick percis förut en redig kik av bebisen så hela magen svajja typ hahah..


Så gott folk idag kan jag LOVA er att jag har varit riktigt trött..Men har varit ute med hundarna på en promenad (inte alls för lång men jämnt så dom fick komma ut :) Och tacka vet jag dressyrkoppel för det funkar utmärkt på Harald som drar som  en galning annars..  Sitter nu och myser i soffan med mjukiskläder och två bushundar på golvet. Ska väll snart kanske börja med maten, tänkte göra fläskfilé i ugn med lök, kantareller (steks först även så filén.) Sen ha på grädde som jag har blandat med sambal olek och in i ugnen och till det klyftpotatis.. Mumms det lät ju inte dummt alls ;) Haha nu blev ja riktigt hungrig..






KramPuss på er!

Barnvagns djungel

Idag har vi varit till karlstad och kikat och även provkört barnvagn.. Dröm vagnen är ju Cresent men lite väl saftiga pengar bara. Men så blev vi även förtjusta i Carena vagnen :) Så lutar mer åt den. Då får man en bra vagn hel ny till ett riktigt bra pris :) Och det är Brio som gör dom, så skit kan det ju inte vara?!

Idag är jag fruktansvärt sliten och trött... Och inte får jag vila heller.. Skulle nog kunna sova tills imorgon typ?! Jaja.. Men får bli soffläge hela kvällen om det nu tillåts.. :P
KramPuss på er!

???

Har blogg torka.. Vad ska jag skriva om tycker ni? Ni kanske bara är nyfikna på allt vardagligt eller vad tycker ni?? Ge mej förslag TACK!!


Ingen rubruk

Ja nu var det ett tag sedan jag blogga :) Men har haft fullr upp med annat..
Idag är en sån dag jag börjar halv 5, jag hade tänkt mej att få massa saker gjort men jag känner inte för något just för tillfället.
Men man får ha sånna dagar också :)

Ja vad har hänt sen sist? Ja inte värst mycket :) fyndade ett skötbord som ska upp på väggen i badrummet för 200kr. Ett Brio vegga. Ser helt nytt ut :) SÅ ja jag tror det var ett kap.. Jag har även börjat rensa i bebiskläderna och än sålänge iallafall lagt de minsta i en kartong och skrivit storlek utanpå :) Har lite kvar att rensa. Har ju fått en hel del av Linda .. Men det är ju lite svårt när vi inte vet vad vår bebis har för kön :) Men jag är faktiskt glad över att inte veta :) Det är som sagt bara lite "jobbigt" när det gäller kläder.. Men vi få köpa sånt när bebis har kommit ut :)

Av någon anledning kan jag inte gå in på facebook från min dator :S Vet inte vad det beror på.. var så igår med.. Skulle ladda upp en magbild men får bli här först då :) Ni är ju några som är inne och läser trotts allt :)

Är nu inne på min näst sista vecka på Gylleby och jag kommer faktiskt att längta tillbaka, jag skulle inte ha några problem med att jobba där alls :) Sen är det bara en månad kvar med praktik och psykiatrikursen som jag började med lite smått i förrgår, ska nog få tummen ur och sätta mej med den en stund idag med..
Nej nu ska ska ja ta mej en STOR kopp kaffe och hoppas på att få lusten till att vika och hänga tvätt iallafall :P
v 26+1(27)









KramPuss på er!

RSS 2.0