Tisdag

Hej på er!

Jag började skriva i tro om att det var måndag, men ojj vad fel jag ha
de ;) Det är Tisdag, ja man blir lite dag vilsen när man går hemma..  I söndags kom vi ju hem efter en underbar tur till Oslo, så mycket tid för varandra. Det var så skönt med den tiden. Det blir lite extra när man inte är på hemmaplan, slippa alla måsten..


Bilder kommer senare eller imorgon..


Men så hände även en tråkig sak under helgen, Rufus och Harald rök ihop riktigt ordentligt så vi fick ta beslut om att han fick flytta tillbaka till sin gammla ägare.. Så nu blir det ALDRIG mer en omplacerings hund. Ska vi skaffa en till hund så blir det en valp.. Vi har bara haft otur nu..
Men Rufus bor iallafall kvar hos oss.


Annars idag har jag äntligen fått upp dom sista jul gardinerna som var till vardagsrummet så nu är de så mysigt :) Nu är det bara tomtarna och så som ska upp men det hinns gott och väl :)
Jag har även börjat tvätta bebiskläder idag :) stl 50-56, dom minsta :) Åh vad jag längtar!!
På fredag ska vi på föräldrakursen i Sunne, första träffen ska bli intresant och se vad man gör på det..


Vi haded fått ett litet paket på posten idag av Björns ena syster Ann-Chrlotte , det var en mössa + kofta till bebisen, så fint, tack gulliga du<3


Ikväll vet jag inte vad jag ska göra? Björn jobbar till 11, och jag är rätt less på att plocka här hemma nu iallafall.. Jaja får se, kanske blir en tv kväll mys med Rufus?



KramPuss på er!

Skyltmax

http://www.skyltmax.se/skyltar/namnskyltar Har beställt en skylt till Björn!! Gratis :) Gå in du med !!

Underbara Fredag

Hej på er!
Ja nu sitter jag med det många nog gör idag, betalar räkningar, internet banken går super duper segt.. Men ska bli skönt när det är gjort.. Även om det alltid innebär ångest men också en välldig befrielse när det är gjort.. Ibland önskar man att man var ekonomiskt oberoende, fast inte skulle man bli lyckligare.. Jag är redan lycklig, har en underbar pojkvänn, en bebis i magen :) 2 underbara bonus ungar, underbar familj.. Mina 2 vovvar, bor i ett mysigt litet hus (även om de gärna hade kunnat finnas iallafall 2 rum till). Men så kan det gå när man inte "planerar" allt ;) Underbara vänner .. Ja vad ska jag klaga på? Jag har tak över huvudet, mat i kylskåpet.. 



Det finns ju faktiskt dom som inte har tak över huvudet, inte mat för dagen , inte ena kläder att sätta på sig.. Det är vidrigt att det ska behöva se ut så när det faktiskt är 2011..

Ikväll åker vi till Oslo, tåget går halv 7 (tror jag de var) från Kil.. Ska bli mysigt att komma bort, och vara hundfri ett par dagar ;)
Jag har en hel del att fixa innan B slutar jobbet och kommer hem, för då ska vi äta packa hans kläder och saker som hundarna ska ha med och sen åka till mamma och pappa.
  • Ringa samtal
  • Betala räkningar
  • Diska
  • Hänga tvätt
  • Packa
  • Laga mat
  • Gärna plocka fram adventsljusstaken och stjärnan m.m

Ja en hel del att beta av under dagen, ska ju även duscha och göra mig iordning, och kanske hinna med en promenad med hundarna inte vore så fel heller.. Men det känns verkligen i min kropp idag att jag puttsa massa fönster igår..
Nej nu får jag allt beta av listan..
KramPuss på er!

Frukost!

God morgon på er!
Ja eller vad vi nu ska säga. Jag vaknade kvart över 7 att B skulle iväg och jobba. Sen skulle jag själv upp och ringa sjukgymnasten. Sen tvär slockna jag i soffan med bägge hundarna. Och vaknade igen vid halv 11 ungefär.. Var rätt skönt att sov lite till. Nu har jag iallafall intagit frukost :) Och ska dricka lite mera kaffe sen ska jag gå ut en promenad i solen som äntligen har kikat fram :) Sen ska jag börja göra adventsfint i köket till att börja med!

Ikväll kommer mamma och pappa på mat. Korvstroganoff och ris år det bli :)
Ikväll ska jag även packa inför våran helg. Åh vad mysigt de ska bli att komma iväg :)

Hoppas alla får en fin och underbar dag för det tänker jag ha :)
KramPuss på er!

En bild från helgen

Att leka i lerhålet på gården är välldigt poppis!!

Segt

Hej på er!
Jag hade ju lovat lite bilder från helgen men de får vänta lite, för vårat bredband är segare än segast idag. *suck.. EN av nackdelarna att bo på landet.. Men men , får se om de blir bättre under kvällen eller i morgon...

Idag har jag inte gjort ärst mycket, vaknade vid 9 av att Harald gnällde och ville ut, vilket även rufus ville, så släppte ut som sen myste jag ner mej i soffan och kollade på film I taket lyser stjärnorna , och ja jag låg i soffan och grät den är ju väldigt sorglig, inte de bästa för oss som är känsliga kanske ;) Sen gjorde jag lite frukost och satte på kaffe och gjorde något som typ aldrig händer, jag satte på en film till 27 dresses jag behövde se något mera roligt efter en massa gråt.. Till och med älskling kollade på den med mej eftersom han vaknade strax innan jag skulle slå på den.
Jag är en sån person som knappt kan kolla på en hel film utan att det kliar i hela kroppen och jag blir jätte rastlös.. :P Men jag mår inte så bra så kan ju bero på det..
Iallafall sen sparkade jag igång min älskling så vi tog en promenad med hundarna iallafall. Ja sen har jag bara gjort sånna dära vardagliga saker, lagat mat..
Vad har ni gjort?

Får se om jag orkar att sätta upp jul gardiner imorgon kanske? :) Vill få lite myspys är inne.. Har ni fått upp några jul gardiner än?
KramPuss på er!

Underbar morgon

Hej på er!
Fick en underbar morgon med frukost på sängen av min älskling <3 Då blir man ju lite extra glad :) Sitter och myser i soffan med älskling och hundarna, ska snart duscha och göra mig iordning för att åka in till sunne och ett besök hos barnmorskan. Ska bli så mysigt att få höra lilla härtat där inne och se om jag har växt något vilket jag tror verkligen haha .. Mamma och Pappa såg skillnad och dom hade ju varit borta i två veckor. Men det händer verkligen mycket just nu med magen!! :)

Helgen har varit bra , men jag har varit något trött och inte alls för pigg.. Men det har gått så bra ändå :) Har fått upp vårat efterlängtade staket nu så hundar och ungar kan vara ut och springa ;)
I lördags var vi på middag för min älskling i Humletorp eftersom mamma och pappa ville fira honom också.. Fick massa god mat och det är väldigt mysigt när hela (nästan) familjen kan samlas !! :)

Under veckan nu tänkte jag börja sätta upp lite jul gardiner och lite annat ljus och sånt. Inga tomtar än dock ;) Tycker det blir så mysigt med jul saker.. Och sen när man tar bort allt blir det så kallt och o mysigt :P  Vi är ju i Oslo nu första advent, vi ska bo på en fint hotell inne i Oslo och bara ha det skönt..

Nej nu får de bli duschen!! Lite bilder från helgen kommer sen!!
KramPuss på er!

En tidig morgon!

Ja det känns de som om man inte har sovit värst mycket under natten. Men jag får hinka kaffe nu och sen ta mig en dusch så kanske jag blir lite piggare :) Har redan varit uppe och ute med hundarna på en liten morgonpromenad iallafall. Nu sitter jag i soffan med barnen och kollar på disney dags!!

Idag ska det sättas upp stacket runt gården så hundarna kan vara ute utan att man behöver vara jätte orolig för att dom ska bli på körda. Men vill dom över så hoppar dom ändå... Men en lite trygghet iallafall :) Idag ska jag försöka få min älskling att hjälpa mig att mublera om i vardagsrummet :) Tror de kommer bli jätte bra..


Idag går jag in i v.33 , det går väldigt fort nu :) Nästan lite för fort ;) Nej men jag längtar så efter våran lilla älskling !!
Nej nu blir de kaffe :)
KramPuss på er!!





Känns på riktigt nu

Hej på er!
Ja idag känns det som om jag är ledig på riktigt :) Sickade in mina sista kompliteringar igår på psykiatri kursen , så bara hoppas på att dom blir godkännda så är jag KLAR med skolan, fatta ? Haha att jag Emelie skulle bli utbildad till något. Det var ingen som riktigt trodde på mig att jag skulle klara av att plugga, men alla hade FEL,FEL,FEL ;D

Men jag började min första "lediga" dag med att gå upp klockan 6. Var in med broder till sunne som körde upp. Så jag har hållt igång ett par timmar. Men nu sitter jag i soffan och lyssnar på lite musik och bloggar :)  Ska snart gå upp och städa övervåningen för där är det enda bombnedslag. Ikväll är det tänkt att jag ska på avslutningsmiddag i sunne med klassen. Känner ingen större lust just nu, vi får se sen :) Älskling ska inte med för han jobbar. Ja vi får se..

Imorgon ska jag till exhärad och kolla på när Tim spelar bandy match, får se om lilla familjen följer med eller inte. Nästa helg när de är första advent ska jag och älskling till Oslo på en weekend. Bo på hotell och bara vara och strosa runt. Han har fått de i födelsedags present. Men till veckan har jag även tänkt mig en sväng till Karlstad och hälsa på min hjärtevänn<3 Om hon inte jobbar :)
KramPuss på er!











Måndag och ledig?

Hej på er! Nu är det väll typ 2 veckor sedan ja blogga?!? Men helt ärligt har jag haft fullt upp hela tiden.. Det går i ett. Nu är iallafall mina praktik perioder slut, så nu håller jag på med komplitteringarna som jag har fått på psykiatri kursen..  Men SEN är jag färdig :) Skönt..   Så ja nu är jag ju halv ledig iallafall ;) Och "ledig" ska jag vara till 5 sep 2012 :O Helt otroligt ju..
Jag börjar känna i min kropp att jag verkligen måste bromsa mig själv en aning, jag kör ju på som vanligt.. Och jag orkar väll inte riktigt det utan att få en halvtimmes paus mitt på dagen..

Älsklings 30-års kalas blev lyckat och han blev mycket glad för sina presenter :) Så det var ju bra :) Om två veckor åker vi på en weekend till Oslo , ska bli underbart bara vi, helt hund lediga.. Får passa på nu innan bebisen kommer vilket verkligen INTE är länge kvar nu..  7 veckor kvar..  Helt otrióligt vad det går fort :) Men jag längtar <3

Imorgon blir de en tot till stockholm.. Den här gången följer älsklingen med :) Och min underbara vän Idah är hundvakt..

KramPuss på er!

RSS 2.0