Frisk

Ja ni denna helg vart inte som planerat. Åkte på magsjuka eller jag tror att det var matförgiftning, jag är typ 100% säker.. Men nu lägger jag denna helg bakom mig :P Att vara magsjuk är inge vidare.. fy!!

Idag var och och Elina till humletorp en stund jag bakade muffins :) Smakade mycket bra.. Men nu är det snart slut på onyttigheter. Jag ska pröva på LCHF vilket jag tror strakt på.. Sen vet jag att GI funkar men inte så att jag stannade kvar i vikt.. Men nu ska mamma kilona väck.. Jag skulle ha dragit igång imorgon men eftersom jag vart sjuk så kom jag aldrig iväg och storhandla så jag får sätta upp ett nytt start datum.. Men ska iallafall sattsa på 50min PW 4 ggr denna vecka.. Med hund och barnvagn :) Ge mig all eran peppning ni kan Tack! ;P

Ska nu fortsätta mysa med mina älsklingar en stund sen sängen.. Har bytt till en sån design som alla kan ha eftersom den andra inte var aktuell längre, men jag söker hjälp fortfarande , så snälla någon :)??

Söker hjälp??

Jag vill ha hjälp med designen ? Finns det någon vänlig själ?? :)

Vi har haft en riktig slappar helg helt ärligt :P Men skönt var det.. Iof på Lördagen var vi på middag hos Linda, fredrik,mikey och tim :) firade att hon hade fått jobb. Och sen hadr vi soffmys här hemma på kvällen..
Igår blev vi bjudna på mat i Humletorp, och jag var så trött så jag slockan på soffan där och sen här hemma somnade jag med Elina på kvällen och sov tills det var dags för flaskan innan sängen.. Skönt idag är jag faktiskt pigg :) Har faktiskt börjat med chi shang (stavning?!) som man ska bli piggare av vilket jag hoppas ska fungera mycket bra :) Så vi får se!

Den här veckan ska det iaf köpas färg till köket , sen ska jag till Karlstad igen med då för att hälsa på min fina vän Mia.. Jag har nog en hel del på gång i veckan känns det som ? HAha ja många bollar i luften , då trivs jag som bäst :)
Nu ska jag kolla på unga mödrar och vänta på att älsk kommer hem!

Helg!!

Guu så skönt med helg, alltså iof när man går hemma så är det väll inte sån stor skillnad kanske. Men för mej är det att Älskling är hemma :) SKönt att få ha han hemma i hela två dagar :) Fast han jobbar till 10 idag så han är ju inte hemma och fredags myser . SÅ jag och elina ligger i soffan med tända ljus. Hon har sovit i stort sett hela dagen lill skrutta. Självklart har hon ätit och allt.. Det är tydligen jobbigt att vara liten ;)

Annars idag, ja vi tog en underbar lång promenad i solen.. Idah kom och hälsade på, vi var till Humletorp på mat. Och ja nu ligger jag här. På promenaden såg jag en räv och älg spår RENA safarin hahah ja jisses det änder mycket ute i buschen ;)

Hoppas att ni alla får en skön fredags kväll :)

This day

Ja idag är en sån dag jag inte har lust med något. Men var in till bvc vid 11 med Elina och navlen såg bra ut :) Ska fortsätta tvätta med koksalt..
Men sen har jag inte gjort värs mycket. Slocknade brevid Elina i soffan och det har inte hänt sen jag var gravid, att jag sov middag :P Men det var mycket skönt. Så nu kanske jag skulle göra något vettigt som att ta hand om disken och sen laga lite mat ?! Jag vill ha en diskmaskin NU!!

Nej nu börjar lillan vakna så byta blöja och sen kanske lite mat dags och sen göra lite vettigt då :)

Nu ska jag börja blogga igen

Hej på er!
Nu är det ett bra tag sen jag blogga right?! Jag har väll velat mellan att ge mig till att fortsätta, men också så vet alla som har barn att första månaden är rätt kaotisk och det tar ett bra tag att komma in i sin mamma roll.. Men nu tycker jag att vi har fått in våra vardags rutiner allt mer och jag har landat.. :)

Jag har massor med inpiration och ideér till att göra om här hemma.. Bor ju inte topp mordernt men huset har ju sin charm och med lite färg kommer det genast bli mycket bättre tror jag :)
Så först ut blir köket, tänkte gå in på färghandeln imorgon och hämta lite färgprover och förhoppningsvis sätter jag igång nästa vecka.. Jag är även på jakt efter ett par stolar gärna med lite "snickarglädje" på, alltså lite snirkliga eller hur jag ska förklara ;D Och även et bord till, dom ska målas.. Det vi har nu är blått och det är så mycket jobb med att få bort bå färg då det ska målas vitt så då är de bättre att få tag i annat :)

Jag vill gärna ha lite hjälp med designen då vår lilla prinsessa har kommit :) Känns inte riktigt som det stämmer in nu med en mag bild ;) hihi!!

RSS 2.0