Ojoj

NU var det länge sen jag blogga, finns ingen ursäkt alls.. Jag har helt enkelt inte orkat! Igår kom mina älskade brudar Sandra och Anna hit <3 Och stannade tills idag. Vi var på tjej kvällen inne i stan (karlstad). Och ja jag fynda lite :) Det är kul med fynd :)

Var hos min barnmorska i måndags, hon tog prover och mätte min mage.. :) Och allt var bra :) Lyssna även på hjärtat och ja det var bra det med :) Underbart..

Annars ja glider bara dagarna förbi tycker ja, vilket är både bra och mindre bra :P haha jaja så är det när man har roligt :P
KramPuss på er!

Lovade bilder

Ljuset är mitt lippisfynd :) Åh den är så fin.. Och blomman ja fick av mamma och pappa :)
Väskan jag fick hem :)
"kaklet" jag har pratat om :) men kommer upp bild när de är helt klart :)

Onsdag

God morgon!!
Igår gjorde jag sista dagen på csk avd 6.. Jag kommer faktiskt sakna dom, det är ju faktiskt ett bra tecken :) Jag bjöd dom på fika , och det var poppulärt :) Det är väll det minsta ja kan göra tanke på hur snälla alla har varit mot mej och lärt mej massor..
I måndags började den nya praktik perioden på Gylleby, spännande ska det bli, första dagarna känns ju alltid nya och röriga och man blir ju hel slut i huvudet. Men ja det är så roligt att få pröva på annat.. :)

Väldigt skönt att slippa gå upp efter klockan idag iallafall. Ska snart gå upp ur sängen :) Ska ut med Rufus på en kort tur, sen frukost och sen tänkte jag städa lite.. Jag börjar inte förens halv 5 :) Så jag måste ju hinna få lite gjort iallafall :)
KramPuss på er!!

Är med och tävlar!


Jag är med och tävlar om ett konto hos bebisboken.se hos Sara~Mamma till Yrla och Noel



Massa Tack!!

Massa massa massa miljoner tack till http://mammatillyrla.blogg.se/ för din hjälp med designen , blev jätte nöjd!!

Slö Söndag

Ja det har väll varit rätt lugnt. Ja jag har väll inte så mycket att välja på , men nu börjar jag att må bättre.. MEN jag har faktiskt fått lite gjort.. Bäddat rent i sängen, tvättat en maskin, gjort matlådor (slipper laga mat i 2 dagar illafall). Fått upp gardniner i ungarnas rum. Och städat lite i köket och diskat 2 monster diskar.. (iof var det inte såå farligt :P
Så jag lite har jag allt fått gjort. Men nu är jag helt slut i kroppen.  Så nu blir det soff läge resten av kvällen , ska kolla idol... Jag lär inte blir allt för långdragen idag iallafall..

Jag har försökt ladda upp bilder nu i en timme el nått men internet är inte på min sida idag.. SKulle visa väskan jag fick hem här om dagen, sen köpte jag "klister kakel" som jag fixa med igår (blev jätte snyggt.) Och sen ett loppis fynd ja gjorde igår + blomman jag fick av fina mamma o pappa idag!!
Nej nu ska jag göra smörgår och yoghurt med flingor och mysa ner mej framför idol!!
KramPuss på er!!













Utmanad

Jag har blivit utmanad av http://mammatillyrla.blogg.se/
det går ut på att svara på 5 frågor, skicka vidare till 5 bloggare som alla har under 100 följare!
Så nu börjar vi!

Fråga 1 lyder:
Varför började du blogga?
Ärligt talat minns jag inte, men var väll för "alla andra" gjorde det och några är ju faktiskt intresserade av mitt liv ;)
Fråga 2 lyder:
Vilka bloggar följer du:
Ja det är ju några stycken. Dom "stora bloggarna" , mode bloggar, mamma bloggar och andra människors bloggar :P

Fråga 3 lyder:
Favorit färg:
Ja, jag har några men bl.a lila (mörk)

Fråga 4 lyder:
Favorit film:
Rädda meningen rayen (stavning?) (en av favoriterna.)

och till sist fråga 5 som lyder:
Vilket/vilka land drömmer du om att besöka och varför?!
Thailand, skulle ju ha åkt i november iår.. Men får vänta något år :) Jag tycker det ser ut som rena paradiset :) Och sen älskar jag sola, bada och snorkla..
Jag utmanar:http://www.nybliven-mamma.blogspot.com/http://baso.nu/http://natalina.se/http://lindalis.se/ ,http://minijohanna.blogg.se

Small things can make you happy..

Ja idag när jag hämta posten låg det ett paket från Kina i min brevlåda. Det gjorde mej glad, alla blir ju glada av att få paket oavsett om du har betalat för det eller ej ;)
I Mitt paket låg en vit fin väska.. :) Och jag har en speciell förkärlek till just väskor :) Så nu längtar jag tills jag kan använda den.. Den hänger i hallen och väntar på mej..
(Kan kanske bjuda på en bild på den imorgon!!)
Jag funderar på vad jag ska göra med ALLA väskor jag faktikst inte kommer att använda något mera.. Någon som har ett bra förslag?

Annars har ju inte min dag varit vidare händelsrik som ni kanske förstår. Försöker att ta det lugnt och vila mej. Men jag blir alltid så fruktansvärt rastlös när jag är sjuk.. Och sån har jag alltid varit..  Men ja jag har sovit och ja tagit det lugnt.. Vilket ja ska göra hela helgen. Jag gör väll det jag orkar. OM jag nu orkar något. Men kan heller inte ligga hela tiden tanke på min hosta. För då åker jag väll på lunginflammation också.. Det vill jag INTE göra!!!
KramPuss på er!

J*vla hemsk natt

Ja fy vilken natt, jag har sovit super dåligt och vaknade vid två att jag hade så ont i kroppen så att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Hade ont i kroppen igår under dagen men åt alvedon och det lindrade. Men nu lindrar det bara lite. Det kanske trotts allt inte har varit så smart av mej att köra på som vanligt och trottsa totalt att jag har varit sjuk.. Men nu får jag ta konsekvenserna av det.. Det jobiga är att jg har ångest över att ja har nu 2 dagar kvar att göra på praktiken TROTTS att period 2 börjar till veckan. Men bara att hoppas att 3 dagars vila ska få mej på beben igen!!

Igår kände jag och B bebis i magen med handen, vilken underbart mysig upplevelse. Det  går inte att förklara. Är kul att alla i min omgivning kan känna bebisen också :) Blir ju mer på riktigt då ju :)

För vems skull är vi vänner? Är det för ditt samvete? Är det för att du ska känna att du har många vänner? För vems skull är det? Inte för min iallafall.. Är väll ingen vännskap vi har nu? Det tycker inte jag. Det behöver inte bli något slags avslut heller. Jag tror du vill att det ska rinna ut i sanden, och var ärlig mot dej själv istället och acceptera att det är så du vill ha det. Mig gör du bara illa genom massa tomma löften och  ord. Inte av att bara låta allt rinna ut i sanden.. För vems skull?














KramPuss på er!

Snart slut..

Jaha nu är paraktik period 1 slut snart, närmare bestämmt på Lördag går jag sista passet. Och ja jag ha trivts bra på 6:an. Lärt mej massor.. 
Period 2 börjar på måndag för min del och ska bli mycket spännande.. :) Hoppas på att få en bra handledare som lär mej massor :)

Imorgon ska vi till skolan , ska bli kul att träffa alla igen :) 





Har blivit sjuk igen, vilket INTE är någon hitt.. Men jag kämpar på och tur är ju att det finns alvedon, nässpray och hostmedicin.. Jag ska inte li såå lång varig idag utan försöka komma i säng i tid :)

Annars händer inte värst mycket, bebis rockar loss inne i magen lite då och då under dagen :) Och ja magen växer, känner mj väll tjockare o tjockare för varje dag ;) Om 2 veckor ca , ska ja till Barnmorskan igen .. Ska li kul att få höra på hjärtat igen och bebisens puls :)





KramPuss på er!

"Jobba" natt

Ja söndag och nu insåg jag att dessa 3 veckor har gått sjukt fort som skolan har hållt på.. Har ju inte börjat än med psykiatrikursen.. Men tänkte att ja skulle börja imorgon. Ska snart sova nu eftersom ja ska iväg och ha praktik i natt. Ska bli kul och se hur det är :) Och hoppas på att få ta prover också (ven).

Igår var vi iväg på Torsby marten. Det blev inte länge men det räckte.. Vi köpte godis och korv :P Haha bara onyttigt..
Igår fixa vi iordning på hallen här på övervåningen också.. Blev jätte bra med den nya byrån. Vill ha en till lika dan :) Ska försöka få tag i en.. Dom rymmer mycket ju :)
Och idag har jag puttsat fönster i vardags fönstret och satt upp dom nya gardninerna.. Blev jätte bra :)

Nej bäst jag föröker stönga mina blå ett par timmar ...
KramPuss på er!

Fredag

God morgon! Idag är jag uppe tidigt faktiskt, och inte så dära sjukt trött heller..
Nu är det helg och jag ska börja min med att städa och bädda rent i barnens sängar, så dom får krypa ner i renbäddat ikväll.. Ska diska, äta frukost och sen göra mej iordning för att åka iväg och jobba på salla. 15-21. Ska bli kul att träffa alla gammla igen, det är ju dom man saknar :)

Igår fick jag fina ord av avd chefen vilket var riktigt kul :) blir så glad och det stärker en när man får höra att det är fler som gillar en  :) och den här praktiken har gett mej mycket :) Jag får ju träffa så himmla mycket olika människor :)

Nej nu ska ja kanske gå upp ur sängen och gör något nyttigt :)
KramPuss på er!

Kläder!!

Vaknade av först att det knackade på dörren, var hyresvärden som kom med sotarn, han kollade om vi kunde elda i vedspisen, och ja det gick :)
Sen vaknade jag av att älsklingen ropa att det var frukost :) Mysigt att sitta och äta frukost tillsammans.. :)
Har även duschat och sitter nu med en kopp kaffe :) 


Känns så skönt att ha sovit i 10 timmar, ja förutom att jag har varit på toa 2 ggr i natt , men det är någon som är livlig och trycker på min blåsa ;)
Ikväll är det praktik igen, min lärare kom ju igår och hade samtal och jag får massa beröm så himmla kul :)

Sitter och kollar efter en jacka som jag kanske kan ha i vinter , men inte lätt :/ Är och kollar på Hm.se men jag ska ju få plats med magen i den också..  Jag tycker utbudet med mamma kläder som inte är allt för dyra är kasst..

KramPuss på er!

Trött, tröttare , tröttast

Ja usch vad jag är trött idag, somna för sent igår, dels på att klockan gick sjukt fort och för att bebis hade gymnastikpass inne i min mage , men det är ju mysigt :) Men ja så efter att ha gått upp 5 och kom hem för knappt en timme sen så är ja rätt slut i hela kroppen faktiskt, men jag är ju väldigt beroende av att få sova ordentligt. Får jag inte det blir jag ett monster, och ännu värre har det blivit nu under graviditeten...

Men något som alltid piggar upp är när man får paket hem i brevlådan , vilket jag fick idag :) Ett bling,bling* skal till min iPhone :) SÅ nu är den super tjusig..

Jag har iallafall varit liiite duktig och slängt i en maskin med tvätt, nu ska jag bara orka vika allt som redna hänger , och sen hänga upp det andra, men det tar vi sen det.. Nu ska jag slappa i Soffan en sund, och slö surfa...
Vi var och "kidnappa" Rufus , min hund idag, han var här en natt och det blev så tomt utan han här hemma så vi tog med honom tillbaka, B är ju ledig imorgon så det funkar iallafall :) Jag ska gå kvällen imorgon..  Jag har för övrigt haft en bra dag på praktiken, och bra "halvtids" bedömning fick jag också, riktigt bra :)
KramPuss på er!

Sängläge

Ja nu är jag hemma från praktiken, och jag var rätt snabb med att inta sängläge ;) Fick ju gå lite tidigare idag så om jag inte hade fått gjort det hade jag nog vart hemma nu.. Men som sagt nu ligger jag här och ska väll ganska snart sova. Ska ju trotts allt upp 5 imorgon..

¨
Det är så kul nu, för jag börjar känna av bebis mer och mer för varje dag som går :) Han/hon sparkade nyss :) Mysigt..

Jag antar att veckan kommer gå super fort då jag har praktik mån-tor och jobba på salla fredag 15-21.. Men vi får ju hoppas att det blir en BRA vecka , och det tror jag , :) Ja har ju som sagt lite att pyssla med här hemma också..
KramPuss på er!

Söndag i all ära

Ja Nu är det söndag och jag känner mej sååå mycket piggare , skönt :) Trotts att jag har haft en näsa som har varit total täppt i natt , och smart som jag INTE är så hade jag nässprayen nere.. Jaja..

Idag bär det av till praktiken, kryper i kroppen på mej att behöva gå hemma. Och att vara hemma och INTE orka göra något är ju ännu värre, ja jag har ju si så dära 1000 projekt jag ska ta tag i här hemma. Men när? Ja det får vi se ;) Jag måste dra igång med psykiatrikursen på allvar nu..
Nej nu ska jag äta frukost, färska stekta kantareller i smöt på en macka * Mums :)
KramPuss på er!

Kina mat

Jag och älskling har mummsat kina mat.. Alltså jag skulle kunna leva på ris och jordnöts sås (utan att överdriva.) Den lilla i min mage gillar det lika mycket som jag ;)

Åh jag blev så glad, för att  Sara ~ Mamma till Yrla och Noel har erbjudit sig att hjälpa mej med designen.. :)

Nej om jag skulle gå och krypa ner brevid min älskling i våra Armani lakan :)  Dom var/är faktiskt riktigt sköna :)

v.21+5(22) Imorgon söndag går jag in i vecka 22-0(v.23) Och nu börjar det att synas verkligen, har inte riktigt förstått att det har börjat synas så :) Men det är mysigt !!

KramPuss på er!

Allt försvann

Ja jag skrev ett långt inlägg förut men allt försvann, ja det var på bloggplatsen. *suck.. Så synd men men..
Idag har jag varit hemma också från praktiken då jag vaknade imorse med hals ont, en svag röst , snorig och huvudvärk. Ja det har bara flyttat sig lite.. Vilket virus alltså. Men sen har jag läst och hört att blir man sjuk när man är gravid så är det lixom svårare att bli av med virus och sånt.. Man är helt enkelt längre sjuk..
Så jag trösta mej idag med lite nät shopping, blev nya höst gardiner till vardagsrummet :) och fina omtag som så klart är toffsar på, jag gillar det ju en del :P Sen ett nytt bäddsett till oss :) Det är alltid lika kul och mysigt att bädda med nya lakan :) Och den blev det ett baby sett som jag inte kunde motstå , så fint och i neutrala färger :) SÅ det ska med till BB..
Jag längtar så till Januari, har aldrig längtat så till just Januari förut haha, och jag avskyr att vänta, jag är väll rätt otålig, men det är ju bara att stå ut ;)
KramPuss på er!

Nu byter jag blogg plats

Nu har jag tröttnat på bloggplatsen då jag tycker det krånglar för mycket, är segt med allt. m.m'
Jag hoppas att blogg.se ska göra mig nöjdare.. Ja ska hitta någon som VILL hjälpa mej med designen?! SNÄLLA någon??? :) Jag kan klia dej på ryggen ;) eller bjuda dej på chocklad ;) Nej men ärligt någon vänlig själ måste det väll finnas :)

RSS 2.0